Aplica principiile feng shui traditional in noua ta casa


Amplasare optima a casei in spatiu si timp poate fi o definitie moderna a artei Feng Shui. Vechi de mii de ani, principiile Feng Shui sunt aplicate in lumea moderna cu ajutorul arhitectilor, constructorilor, designerilor de interior si a tuturor celor pasionati de integrarea habitatului uman in natura.

Dorintele dvs. privind viitoarea locuinta pot fi puse in practica si pe baza sugestiilor consultantilor Feng Shui, in cooperare cu echipa noastra de profesionisti (arhitect, constructor, designer). Principiile Feng Shui pot fi integrate inca de la schitarea planului casei pentru o amplasare optima a camerelor in zonele pozitive si se continua cu alegerea culorilor, formelor pentru mobilier si decorațiuni, amenajarea gradinii cu piscina sau o sursa de apa curgatoare.

Pe langa confortul deosebit adus de o casa construita pe principii ecologice, aplicarea Feng Shui inca din faza de proiect va asigura un spatiu armonios, in care energiile sunt echilibrate. In zonele active (living, bucatarie, spatii de joaca) vor exista energii Yang (dinamice) bune, iar in cele pentru odihna fiecare locatar va gasi un spatiu compatibil unde energiile Yin (statice) ii vor aduce sanatate si relaxare.

Echipa de consultanti Feng Shui (Costin Vasile si Miruna Macavei) aplica principii din scolile de Feng Shui traditional, fiind instruiti de maestri chinezi in acest domeniu. Mai multe detalii despre cum va poate ajuta arta Feng Shui sa creati armonie, sanatate si prosperitate gasiti pe site-ul www.fengshui-traditional.ro.