tehnologie

Costurile extrem de reduse ale energiei sunt motivul pentru care casele Ecohaus au castigat treptat teren in defavoarea constructiilor izolate necorespunzator. Sistemul de realizare a peretilor s-a impus categoric pe piata de profil tocmai prin procedeul prefabricarii peretilor intr-un spatiu controlat economisindu-va timp si eliminand grijile.

Siguranta

Greutatea proprie redusa, elasticitatea specifica a lemnului si imbinarile moderne prin conectori metalici fac ca locuintele construite pe cadre din lemn sa reziste cu succes la cutremure de peste 8 grade pe scara Richter.

Rezistenta in timp

Varsta unei case este intotdeauna tradata de starea sarpantei. Pentru ca sarpanta este din lemn chiar si la casele pe structura de beton ori caramida, izolatia este cea care face diferenta. Izolate cu pana la 20 de centimetri de vata Rockwool, casele prefabricate IG Haus asigura rezistenta in timp si conditiile optime pentru o viata sanatoasa intr-o casa sanatoasa.

Confort termic si fonic ridicat

Termosistemul exterior este format din vata minerala Rockwool, material ce prezinta o serie de calitati ce nu pot fi trecute cu vederea: termoizolatie superioara, incombustibilitate, permisivitatea trecerii vaporilor fara a afecta izolarea prezentand in acelasi timp o impermeabilitate ridicata, fibrele impiedicand absorbtia apei, fonoizolatoare (disiparea sunetelor), stabilitate termica nepermitand dilatarea ori contractia la diferente de temperatura, rezistenta mecanica, rezistenta la imbatranire si la factorii biologici (insecte, fungus, rozatoare etc.)

Investitia intr-o casa prefabricata pe structura de lemn poate genera beneficii substantiale in timp datorita materialelor izolatoare termic folosite in structura panourilor care compun exteriorul casei.

Sanatate

Casele construite din lemn creeaza un microclimat specific, placut, sanatos, nemaintalnit in nici un alt tip de constructie. Lemnul este un material viu care respira, traieste si transfera calitatile sale organice locatarilor casei.

Ajutor inca din stadiul de proiectare

Ne incredem in principiul clientului multumit si incercam sa transformam acest concept in filosofia noastra. Fie ca ne contactati pentru sfaturi practice in stadiul de proiectare, realizare ori chiar finalizare, noi incercam sa va economisim timp de proiectare, realizare si montare si sa va oferim sansa de a va bucura de timpul ramas.

Durata de executie redusa

Pentru ca nu necesita modificari ulterioare, casele fiind realizate conform proiectului ales de client, cu gradul de finisaj solicitat si datorita performantelor tehnologice, termenul de asamblare al caselor prefabricate cu structura de lemn in santier este foarte scurt.

Prin acest sistem, datorita materialelor moderne folosite se obtin:

• izolatie termica foarte buna
• izolatie fonica foarte buna
• climat de locuit foarte sanatos
• reducerea considerabila a cheltuielilor pentru incalzire: costuri cu incalzirea de pana la 5 ori mai scazute in timpul anotimpului rece in comparatie cu un sistem clasic de casa din zidarie.

Peretele exterior
Peretele interior
Planseu
Acoperis

Montaj structura