tigla metalica Lindab


Tigla metalica Lindab
Disponibila intr-o paleta bogata de culori si nuante. Materia prima este otelul suedez avand grosimea de 0.55 mm, zincat la cald, protejat cu un strat de pasivitate si un strat primar, ultimul fiind aplicat stratul de plastisol sau poliester. Calitatea exceptionala a materialului, forma, aspectul si culorile recomanda LINDAB pentru orice tip de acoperis cu panta minima de 14 grade in conditii de maxima siguranta. Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forma sofisticata, tiglele metalice Lindab sunt solutia ideala pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii.

Profilul Nordic 400

Tigla metalica Lindab Nordic 400 este un produs premium pentru acoperisuri cu aspect desavarsit. Profilul inalt, de 60 mm, asigura rezistenta sporita la incarcari de zapada si vant, iar gama coloristica bogata ofera libertate deplina de alegere. Produsul este executat cu decupaj contur pentru o linie eleganta a stresinii si suprapuneri invizibile.

Profilul Skane

Tigla metalica Lindab Skane este un produs accesibil, cu profilatie joasa si aspect similar tiglei clasice. Se adreseaza clientilor finali cu venituri medii, care isi doresc un produs sigur sub umbrela unui brand puternic. Produsul are decupaj contur, caracteristic Lindab, ce imbunatateste aspectul stresinii si permite realizarea de suprapuneri invizibile.