ferestre PVC Trocal

Trocal Innonova 2000

Trocal Innonova 2000 este cea mai complexa serie de profile si accesorii, oferind practic rezolvarea oricarei necesitati arhitecturale si situandu-se pe buna dreptate in topul calitatii. Trocal Innonova 2000 a fost conceputa pornind de la faptul că o incapere trebuie sa “respire”, doar astfel evitandu-se aparitia condensului si a peretilor umezi.
Datorita sistemului cu garnitura la mijloc (Comfolip) se asigura o circulatie optima si controlata a aerului din incapere. Aceasta garnitura permite circulatia aerului dinspre interior spre exterior, dar etanseaza automat atunci cand apar presiuni de aer dinspre exterior (vant, de exemplu). Mai mult decat atat, garnitura din mijloc se poate perfora cu un cleste special, realizandu-se practic niste supape care permit aerisirea controlata si automata a incaperilor.

Trocal Elegance

Trocal Elegance este un sistem de profile si accesorii derivat din Innonova 2000, care pastreaza toate caracteristicile principale ale acestuia, insa are un aspect exterior complet diferit. Toate muchiile profilelor Elegance sunt rotunjite, elementele de tamplarie rezultate avand o estetica deosebita, satisfacand practic orice dorinta de “frumos”.
Ferestrele balansate realizate cu Trocal Elegance au aparut ca o solutie excelenta pentru ferestrele cu suprafete mari si cu o singura rama mobila. Prin avantajul montajelor optime sunt garantate necesitatile de ventilare si luminozitate. Datorita sistemului de garnituri perimetrale (la rama toc, la rama mobila, garnitura de mijloc) si datorita zavoarelor centrale, etanseitatea rosturilor, etanseitatea la precipitatii (inclusiv grupa C), precum si protectia fonica si termica sunt garantate.

Trocal INNONOVA PP


Trocal INNONOVA PP (propilena) este prima fereastra din material plastic fara PVC. Astfel INNONOVA PP este o fereastra care respecta mediul inconjurator fiind perfect reciclabila.